Welkom op de Webshop van Electric Control Systems

Ga direct naar onze webshop of lees de onderstaande uitleg over onze webshop.

Hoe werkt onze webshop?

Artikelen zoeken

Wanneer u onze webshop opent, kunt u zoeken op:

Bruto prijzen

Wanneer u een artikel opent, wordt een prijs vermeld. Deze prijs is een brutoprijs incl. BTW. Wanneer u uw nettoprijs wilt weten, kunt dit artikel in het winkelwagentje plaatsen en een controle-offerte aanvragen. Belangrijk is om hierbij alle velden in te vullen. Zo weet u zeker dat u de beste prijs betaalt!

Bestellen

Wanneer u een of meerdere artikelen wilt bestellen kunt u het volgende doen:

Wanneer de bestelling bij ons binnen is, ontvangt u per email een orderbevestiging.

Afleveren

Alle bestellingen worden op het door u ingevoerde adres afgeleverd. Voor orders die minder dan € 50,00 bedragen, wordt € 7,50 bezorgkosten in rekening gebracht.

Betalingsvoorwaarden

U kunt betalen middels vooruitbetaling of bij aflevering (contant). Professionele afnemers (MKB) kunnen op rekening kopen. Indien u nog niet eerder op rekening heeft gekocht bij Electric Control Systems en u wenst op rekening te kopen, kunt u dit doen door u te registreren als vaste klant. Electric Control Systems beoordeelt uw aanvraag en behoudt zich het recht voor om deze zonder opgaaf van reden te weigeren en u te verzoeken om op een andere wijze te betalen.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vindt u niet het juiste product in onze shop, neem dan contact met ons op en wij zullen de mogelijkheden voor u uitzoeken.

Veel plezier met winkelen,

Electric Control Systems