Onze Diensten

Hieronder vind u een overzicht van de oplossingen en services die ECS u kan bieden.

Uiteraard is dit maar een klein gedeelte van de services, om u een kleine indruk te geven van het bedrijf.

Als u op elk moment, terwijl u de service-pagina aan het bekijken bent vragen heeft over een van aangeboden diensten aarzelt u dan alstublieft niet om contact op te nemen via de telefoon nummers of email adressen op de Contact pagina

Engineering

Wij zijn gespecializeerd in het engineeren van bedrijf of zelfs toepassings specifieke oplossingen voor alles wat een electrische besturing nodig heeft. Of dit nu in de hydrauliek, pneumatiek, of direkte electrische aandrijving is.

PLC-Besturingen & Operator Panels

ECS heeft ruime ervaringen met diverse PLC-besturingen. Daarin ontwerpen we niet alleen de besturing maar schrijven uiteraard ook het PLC-programma. Wij zijn gespecializeerd in Siemens Simatic PLC’s en Operator panels.

Maar als u voorkeur heeft in andere merken of types PLC dan is dat uiteraard ook geen probleem.

BesturingsKasten

Natuurlijk kunnen wij naast het engineeren en programeren ook de besturing bouwen voor u. Of dit nu een kleine of grote kast is. En natuurlijk kan daarbij een bedieningpaneel of lessenaar niet ontbreken.

Projecten

Als u zelf helemaal geen omkijken wilt hebben naar de electrische besturingen of zelf niet de tijd heeft om de besturingen te installeren doen wij dit ook graag voor u.Om u op die manier volledig tot dienst te kunnen zijn.

Ook seriematig bouwen van besturingen is geen probleem.

Inleen basis

Wilt u wel van een van onze diensten gebruik maken, maar wilt u een optimale samenwerking, of wilt u dat al het engineering en constructie werk bij u in het bedrijf gebeurt.

Dan is het ook mogelijk om ons in te huren om op die manier volledig contact en overzicht te hebben tijdens een project.

Offerte

Wij willen altijd graag al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons altijd emailen, bellen of faxen. kijk voor de telefoon nummers en adressen op de contact pagina.

Ook kunt u altijd direkt een aanvraag voor een vrijblijvende offerte indienen. Wij nemen dan de eerstvolgende werkdag contact met u op.